webiste Merwede springs

Nieuwe website online

Eindelijk! Wij presenteren met trots onze nieuwe Merwede-Springs website. Na een periode van ontwikkelen, vullen en optimaliseren staat sinds eind maart 2019 onze website online.

Nieuw ontwerp

De website is geheel opgebouwd vanuit een nieuw ontwerp. Het frisse design, de nieuwe opzet en menustructuur zorgen voor een overzichtelijk geheel. Door een nieuwe navigatie kunt u de informatie die u zoekt veel sneller en eenvoudiger vinden.

Responsive

Steeds meer bezoekers van onze website bekijken deze op tablets en smartphones. Ook dan moet onze informatie altijd en overal beschikbaar zijn en goed worden weergegeven. De oude website was hier niet geschikt voor. Als Merwede Springs moesten wij daar iets mee doen. Daarom is de nieuwe website responsive. Dit betekent dat het niet uitmaakt op wat voor apparaat hij bezocht wordt. De website schaalt zich automatisch naar het juiste formaat.

Meertalig

Veel van onze klanten die wij bedienen bevinden zich in het buitenland, een website in het Engels is dan ook een must. Naast de Engelse vertaling hebben wij ook gekozen voor een Duitse vertaling.

Extra informatie

Mocht u nog informatie missen, extra vragen hebben over de website of een andere mededeling willen doen. Neemt u dan gerust contact met ons op.