Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze kennis, kunde,  en jarenlange ervaring dragen bij aan de hoge kwaliteitsnormen die u van ons mag verwachten. De combinatie hiervan tezamen met het hoogwaardige materiaal wat wij gebruiken, het state-of-the-art machinepark en het continue investeren in onze medewerkers staan voor de kwaliteit die wij leveren.

ISO 9001 certificering

Sinds 1998 is Merwede Springs ISO 9001 gecertificeerd. Om onze hoge kwaliteitseisen te waarborgen zijn procedures, werkinstructies en kwaliteitscontroles beschreven in ons kwaliteitsmanagement systeem. Jaarlijks wordt een audit uitgevoerd door TÜV Nederland.

Vanaf 2018 voldoen wij aan de laatste aangepaste normering volgens ISO9001:2015

Kwaliteitscontrole

De controle op kwaliteit begint meteen wanneer het ruwe draadmateriaal binnen komt en continueert gedurende het gehele productieproces. De kwaliteit wordt tijdens elke bewerking gecontroleerd door onze specialisten. Op deze manier kunnen eventuele manco’s snel gesignaleerd en kan waar nodig het proces bijgestuurd worden. Door onze tests en inspecties bieden en garanderen wij u producten van hoge kwaliteit. Indien door u gewenst, leggen wij dat vast in rapportages.

Dit alles maakt ons de professionele partner die u zoekt!