Vacatures bij Merwede Springs

Kom ons team versterken!

Bij Merwede Springs werk je in een enthousiast bedrijf samen met een team van vakmensen die iedere dag kwalitatief de beste veren produceren. Ons team bestaat uit ervaren medewerkers met een passie voor techniek en kwaliteit. We geloven in samenwerking, leren van elkaar en zorgen voor continue verbetering. Merwede Springs heeft momenteel meerdere vacatures voor technische functies als productiemedewerker, magazijnmedewerker en elektrotechnisch onderhoudsmonteur.

Naast onze openstaande vacatures zijn wij altijd op zoek naar gedreven technische mensen die graag het veren maken in de praktijk willen leren. Via onze interne opleiding zorgen wij dat je binnen 2 jaar zelfstandig als verenmaker kan functioneren en zo het vakmanschap kan uitbreiden. Ons team van vakmensen hebben meer dan 70 jaar ervaring en dragen deze kennis graag over.

Wil jij deel uitmaken van ons ervaren team en je carrière in de techniek verder ontwikkelen? Bekijk onze vacatures, solliciteer en ontdek de mogelijkheden binnen Merwede Springs!

Openstaande vacatures:

 


Voor de volgende functies zoeken wij ook nieuwe kandidaten, vacatures komen binnenkort online:

  • Teamleider Magazijn

  • Productiemedewerker(s)

  • Magazijnmedewerker(s)

  • Elektrotechnisch onderhoudsmonteur

Ben je enthousiast en wil je alvast meer weten, vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij contact met je op om uitleg over de vacature te geven!


Informatieformulier:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.